Om oss

 

Classic Parts Passion A/S är ett 100 procent danskt företag som distribuerar reservdelar och tillbehör av hög kvalitet till Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen och Volvo klassiska fordon genom vår webbshop.

Vi handlar välkända varumärken som AC Hydraulic, ATE, Beru, Boge, Bosch, Brembo, Brosol, Classic Line, Cofap, Dansk, DNI, Elring, FAG, Gates, Gemo, Hella, HJS, INA, Jopex, JP Group, JWL, KS, Lemförder, Liqui Moly, LUK, Mahle, Moog, Nissens, Optibelt, Osvat, Pagid, Reinz, SACHS, SSI, Triscan, TRW, Valeo, VDO, VEWIB och Zimmermann.

Vi erbjuder snabb leverans genom t.ex. GLS, DHL och UPS och levererar över hela världen till privatkunder, verkstäder, klassiska klubbar och återförsäljare.

Vårt fokus är på högkvalitativa reservdelar och tillbehör, utmärkt service, flexibilitet, kundtillfredsställelse. Vi går alltid en extra mil och är dedikerade leverantörer av klassiska reservdelar och tillbehör, eftersom vi delar passionen för klassiska bilar med våra kunder. Med Classic Parts Passion har du en pålitlig leverantör och partner för högkvalitativa reservdelar och tillbehör för ditt klassiska fordon.

Vi vet att en klassisk bil är mer än bara en bil! Det är en livsstil!

Företaget

Classic Parts Passion A/S grundas av Morten Vammen, som har mer än 15 års erfarenhet inom fordonsbranschen. Vårt huvudkontor ligger i Viborg, Danmark, där vi har mer än 400 m2 kontor och lager. Vi lanserade vår webbshop med högkvalitativa reservdelar och tillbehör för Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen och Volvo klassiska fordon den 18 mars 2019.

 

Classic Parts Passion A/S
CEO: Morten Vammen

Sct. Leonis Gade 5
8800 Viborg
Danmark

E-post: info@classicpartspassion.com
Telefonnummer: +45 71 99 71 88

Momsregistreringsnummer DK 40027092

Online-tvistlösningsinformation (ODR)

För online tvistlösning (ODR) erbjuder Europeiska kommissionen en europeisk plattform som finns på https://ec.europa.eu/consumers/odr.Classic Parts Passion är varken redo eller skyldig att delta i tvistlösning förfarandet av alla konsumentskillnadsnämnder.

 

Tredjepartswebbplatser och hyperlänkar

Vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser och hyperlänkar. Vi är inte ansvariga för sekretesspolicyn, rutinerna och / eller innehållet på dessa webbplatser. Deras användning sker på din egen risk.

 

CPP DMS

Uppgifterna som visas här, särskilt den kompletta databasen för alla våra reservdelar och tillbehör för klassiska fordon, får inte kopieras. Det är strängt förbjudet att duplicera data och databas och distribuera samma och / eller instruera tredje part att delta i sådana aktiviteter utan förhandsgodkännande från Classic Parts Passion. All användning av innehåll på ett sätt som inte uttryckligen är godkänt utgör intrång i upphovsrätten och överträdare kommer att åtalas.