CLASSIC PARTS PASSION NYHETSBREV

Registrera dig för Classic Parts Passion nyhetsbrev och hålla dig uppdaterad om relevanta produktnyheter och erbjudanden, specialrabatter och spännande evenemang. För att anpassa nyhetsbrevet till dina intressegrupper, ange om du är intresserad av produktnyheter för VW Classic, Porsche Classic, Volvo Classic och / eller nyare bilar.

Genom att registrera dig för ett nyhetsbrev samtycker du till att vi måste behålla din e-postadress i vårt postsystem. Naturligtvis använder vi inte din information för annat än att skicka nyheter och annan information från Classic Parts Passion och behandla den konfidentiellt. Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen längst ner i varje nyhetsbrev eller genom att kontakta oss på info@hovwdiaudi.dk.

Klicka här för att registrera dig

 

PRODUKTNYHETER

På Classic Parts Passion lanserar vi kontinuerligt produktnyheter i vår webbshop. Du hittar en översikt över våra senaste produkter her. Om du har några frågor om våra produktnyheter, kontakta oss på +45 71 99 71 88, eller skicka ett e-postmeddelande till info@classicpartspassion.com.

ATE
CPP
FAG
Gti
HJS
INA
JWL
LUK
OJD
SSI
TMI
TRW
Ram
Ram
Ram