STORT URVAL AV RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR TILL DIN BIL

Classic Parts Passion A / S är din leverantör av bildelar i hela Danmark. Vi har ett stort urval reservdelar för alla välkända bilmärken från många olika årgångar.

Classic Parts Passion ligger i Viborg och startade redan 2018 med fokus på Volvo, Volkswagen och Porsche. Sedan dess har alla europeiska och asiatiska bilmärken lagts till och med vår egen utveckling och produktion via vårt systerföretag JP Group har vi direkt tillgång till en av Danmarks största reservdelar. Vi har därmed attraktiva möjligheter för direktleverans från tillverkaren och ut till dig som kunder. De senaste två åren har vi delat upp vårt affärsidé i två respektive avdelningar; nyare vardagliga bilar och klassiska bilar, inklusive VW, Porsche och Volvo.

Vi har bildelar för 43 olika bilmärken, så det finns en god chans att vi har billiga reservdelar till just din bil. Vi har bilmärke reservdelar:

Audi, VW, Porsche, Ford, Opel, Skoda, Seat, Renault, Volvo, Toyota, BMW, Peugeot och många fler. 

I vår webbshop hittar du också ett brett utbud av olika typer av tillbehör till din bil. Du kan hitta olika typer av bilvård, elektriska delar, utrustning, undervagnar och hjul, retro tillbehör och olja, tillsatser och kemi. Vi har tillbehör för många olika bilmärken. Se hela vårt urval här på webbplatsen. Om vi ​​inte har reservdelarna du letar efter kan vi leverera dem till dig till konkurrenskraftiga priser. Vi tillhandahåller reservdelar för alla bilmärken.

Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och vi skickar därför alltid våra varor snabbt efter att beställningen är klar.

EXPEDITIONSPERSONAL

Vi är 4 branschutbildade anställda som är specialister inom VAG, Porsche och Volvo, men naturligtvis också med god allmän kunskap om alla bilmärken vi bär.

Ricky Jacobsen
Email: rja@hovwdiaudi.dk
Phone: 87 27 10 34
Troels Mørch Johnsen
Email: tmj@hovwdiaudi.dk
Phone: 87 27 10 32
ATE
CPP
FAG
Gti
HJS
INA
JWL
LUK
OJD
SSI
TMI
TRW
Ram
Ram
Ram