RABATTAVTAL FÖR KLASSISKA OCH VINTAGE BILKLUBBAR

 

INFO OM RABATTER FÖR DIG SOM INTE HAR TILLGÅNG TILL EN

Vi vill stödja er som stöder bilkulturen i Danmark. Det är därför vi kan erbjuda klassiska och vintage bilklubbar rabatt hos oss. Det gör det möjligt för medlemmar i dessa klubbar att köpa billiga reservdelar för både deras klassiska bil men också vardagens bil. Det rabattavtal som vi erbjuder ger dina medlemmar en rabatt på våra varor. Naturligtvis varierar detta beroende på vilka produktgrupper vi pratar om, där vanliga slitdelar som bromsar etc. är några av de mest rabatterade. Det kan också finnas artiklar som inte är rabatterade, men det finns inte många av dem.
Det är inte något som kostar din klubb något annat än det faktum att du naturligtvis måste sprida meddelandet till dina medlemmar att de har möjlighet att använda avtalet, och det kan användas både när du beställer online och besöker butiken.

Classic Parts Passion har ett stort utbud av reservdelar för t.ex. Tyska bilmärken, och om vi inte har det i vårt 10.000 kvm lager, får vi det. Vi har tillgång till reservdelar för nästan alla bilar.
Det som förmodligen är mest intressant för klassiska och vintage bilklubbar är att vi är ett dotterbolag till JP Group, och därför en av världens ledande inom klassiska reservdelar för klassiska Volkswagen, Porsche och Volvo.

I praktiken kommer vi att skapa ett konto för din klubb som en rabatt kommer att anges. Genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på info@hovwdiaudi.dk kommer dina medlemmar att få en personlig inloggning på classicpartspassion.se, där de kan logga in och se sina priser och beställa.
Om du inte har mycket att beställa online är du välkommen i butiken eller via telefon. Dina medlemmar är välkomna att köpa för vänner, bekanta, grannar, kollegor etc. så länge att det är dina medlemmar som är på beställningen om de beställer online eller det är själva som köper i butiken.

Vi erbjuder inte rabatter till onlinemiljöer som Facebook-grupper, forum etc. såg ut som. Din klubb måste vara en fysisk klubb som möter och har kontroll över sina medlemmar via t.ex. medlemsnummer. Om du är medlem i en klubb som ännu inte har ett möte och tycker att det är något för dig, kontakta ditt styrelse och låt dem maila oss med lite information om klubben. Låt oss ta det därifrån.

SÅ HÄR KOMMER DU IGÅNG MED ATT ANVÄNDA DITT KLUBBAVTAL OM DIN KLUBB REDAN HAR ETT

Om din klubb har ett rabattavltal du vill använda, skicka oss ett e-postmeddelande till info@classicpartspassion.com I för första gången du vill använda det med följande info:

  • Namn
  • Adress
  • Postnummer
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Vilken klubb du är medlem i
  • Ditt medlemsnummer

Sedan skapar vi ett personligt konto för dig där du får klubbrabatten.
Det här kontot är ditt privata konto och kommer att fyllas med din information. Precis som de artiklar du lägger i kundvagnen förblir stående, även om du loggar ut, har du möjlighet att slutföra din beställning flera gånger om det behövs.

Vi kontrollerar regelbundet de som skapats med rabatt i förhållande till medlemslistor vi får ut från bilklubbarna, om ditt namn inte finns på listan tas rabatten bort från kontot utan föregående meddelande. Det är inte möjligt att få en rabatt retroaktivt, även om du var medlem i en klubb vid köpet.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

ATE
CPP
FAG
Gti
HJS
INA
JWL
LUK
OJD
SSI
TMI
TRW
Ram
Ram
Ram